Termékeink

Legkedveltebb
termékeink

Kövess minket
a Facebookon

Törzsvásárlói program

A Converse Shop törzsvásárlói programról

Örömmel értesítjük kedves vásárlóinkat, hogy a tesztidőszak után 2007. január 07-től útjára indítottuk törzsvásárlói programunkat.

Miért kedvező lehetőség ez nektek?

Elsősorban azért, mert 5-40%-os kedvezményt kaphattok a boltban vagy az internetes rendelés során megrendelt termékekre. De nézzük, hogyan is működik a törzsvásárlói program.

Ha boltjaink valamelyikében vásárolsz valamit, akkor kapsz egy törzsvásárlói kártyát, amelynek 0. helyére egy 0. sorszámú matricát ragasztunk.

Amennyiben interneten rendelsz, akkor a csomagba teszünk egy törzsvásárlói kártyát, amelynek a 0. helyére egy 0. sorszámú matricát ragasztunk.

Mindkét esetben a kártyát értelemszerűen ki kell töltened a neved és címed megfelelő helyre történő beírásával. Adataid harmadik személynek nem szolgáltatjuk ki, azonban fenntartjuk magunknak a jogot, hogy a megadott elérhetőségen akcióinkról hírlevél útján értesítsünk. Ezután a következő 5 vásárlás vagy megrendelés alkalmával az alábbi kedvezményeket veheted igénybe:

 • 0-9999 Ft összértékű vásárlás esetén nem tudunk kedvezményt adni, újabb matrica nem jár
 • 10000-20000 Ft összértékű vásárlás esetén a termékek vételárából 5% kedvezményt biztosítunk
 • 20000 Ft fölötti vásárlás esetén a termékek vételárából 10% kedvezményt adunk
 • a 6. vásárlás alkalmával pedig 40% kedvezménnyel vásárolhatsz meg 1 db Converse cipőt vagy ruhát vagy sapkát vagy bármi mást, ami boltjainkban nem akciós áron kapható!

A boltban történő vásárlás előtt a törzsvásárlói kártyát kérjük mutasd fel kollégánknak, mert csak így tudjuk jóváírni a kedvezményt, illetve így tudjuk kiadni a következő sorszámú matricát. A kedvezmények utólagos jóváírására nincs lehetőség.

Internetes rendelés esetén pedig kérünk, hogy a megrendelés megjegyzés rovatában jelezd, hogy igénybe szeretnéd venni a kedvezményt és melyik következő matricát küldjük. Ekkor kollégáink ellenőrzik előző megrendeléseid alapján, hogy milyen kedvezményekre vagy jogosult és a megrendelésed teljesítésekor ez alapján küldenek törzsvásárlói kártyát vagy matricát!

Fontos megjegyezned, hogy kedvezményt egy vásárlás alkalmával maximum 3 db termékre tudunk adni. Tehát ha 3-nál több terméket rendelsz vagy vásárolsz, akkor a 3 legkisebb értékűre tudod igénybe venni a kedvezményt! A 6. vásárlásnál 1 db azaz egy darab terméket vagy jogosult 40% kedvezménnyel megvásárolni!

A következő (7.) vásárláskor újabb kártyát kapsz és indulhat a matricagyűjtés elölről!

A törzsvásárlói program határozatlan ideig tart. A kedvezmények nem válthatók készpénzre és nem vonhatóak össze más kedvezményekkel! A fel nem használt kedvezmények a törzsvásárlói program megszűnésével elvesznek. A kedvezmény nem vonatkozik az outletünkben megvásárolható termékekre! Több kártyán szereplő matricák nem vonhatóak össze!

Ha kérdésed van törzsvásárlói programunkkal kapcsolatban, akkor kérjük vedd fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot.

Legfrissebb
híreink

2020-01-07 22:57:49

Duna Plázában található Converse márkabolt bezárt

tovább >>
2018-11-21 23:16:24

Fekete péntek -20%

tovább >>
2018-11-06 18:44:30

Jolly Joker Napok -30%

tovább >>
2018-10-11 09:38:13

Glamour-napok

tovább >>

Ezeket láttad már?

Converse Gyapjú Baseball sapka - szürke Részletek és rendelés >> Converse Baseball sapka - sárga Részletek és rendelés >> Converse Gyapjú Snapback- fekete Részletek és rendelés >>

Boltunk

 • 1081 Budapest, Rákóczi út 69.
 • Nyitva márc-szept.: H-V: 10-19h
  Okt-febr.: H-K-Sz-P: 10-18,
  Cs: 10-19h,
  Szo: 10-14h
 • +36 (1) 266-0714
 • +36 (20) 321-0495
 • rakoczi[kukac]starfashion.hu
     Starfashion Shop Google PageRank A Starfashion Shop egy Megbízható Webáruház!

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com