Termékeink

Legkedveltebb
termékeink

Kövess minket
a Facebookon

Részletek és megrendelés

Star Fashion névre szóló Converse ajándékutalvány

Rendelési kód: SFCVSUT2013NSZ
Megtekintés a hivatalos weboldalon: Converse

Ha szeretnél valakinek Converse ajándékot adni, de nem tudod, hogy az illető minek örülne leginkább, akkor a névre szóló Star Fashion Converse Shop vásárlási utalvány az ideális megoldás.

Az utalvány minimum 5000 Ft-os összegben vásárolható meg, de ahány utalványt rendelsz, annyiszor 5000 Ft értéket nyomatunk rá az utalványra.

Amennyiben csak utalványt rendelsz, akkor azt díjmentesen postázzuk a megadott szállítási címre!

Az utalványokat ellenértékének kiegyenlítése előre utalással vagy személyes átvétel esetén előre utalással, készpénzzel és bankkártyával történhet. A megrendelés leadását követő 48 órán belül ügyfélszolgálatunk kapcsolatba lép a megrendelővel és megadja bankszámlaszámot, ahová a vételárat utalni kell.

A megrendelés leadása során a megjegyzés rovatban közöld, hogy kinek a nevére szeretnéd, hogy az utalványt kiállítsuk. Ha az utalványt valamelyik üzletünkben szeretnéd átvenni, akkor is célszerű interneten megrendelni, mert a nyomdai elkészítés néhány napot vehet igénybe.

Az utalványok érvényességi ideje a vásárlástól számított 6 hónap. Star Fashion névre szóló Converse ajándékutalványt visszaváltani vagy becserélni nem tudunk! Az utalványok kizárólag a Star Fashion Converse Márkaboltjaiban, illetve a starfashion.hu webáruházban történő internetes rendelés esetén vásárolhatók le. Ez utóbbi esetben a rendelés leadása során a megjegyzés rovatban jelezni kell, hogy mekkora értékű utalványt szeretnél felhasználni, majd az utalványokat ajánlott levélben el kell juttatni a Rákóczi úton található Márkaboltunk címére: 1081 Budapest, Rákóczi út 69.

További kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre a +3612660714-es (UPC) vagy a +36203210495-ös (Vodafone) telefonszámon.

Fontos vásárlási információk

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a vásárlás csak akkor tekinthető befejezettnek, ha a megrendelést feldolgoztuk és a raktárkészletünkkel egyeztettük és a vásárlóval a rendelés és szállítás adatait telefonon egyeztettük!

Szállítási költség: Megrendelésenként bruttó 1000 Ft.

(Ha egy termék méretben/színben/fazonban nem megfelelő és cserélni kell, akkor az újabb szállítás(ok) költsége bruttó 1200 Ft/csomag. A nem megfelelő termék boltba történő visszajuttatásának költségét a vásárlónak kell állnia. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!)

Ha több terméket rendelsz, azokat igyekszünk egy csomagban kiküldeni.

Szállítás: A csomagok kiszállítása a GML futárszolgálatnak a közreműködésével történik. A csomagok a telefonos egyeztetést és feladást követő 1-3 munkanapon belül a címzett által átvehetők! Kérünk mindenkit, hogy olyan telefonszámot adjon meg, amelyen munkanapokon 10-19 óra között elérhető, mert a futár telefonon tudja felvenni veletek a kapcsolatot! Fizetni a futárnál, készpénzben tudtok. Kérjük, hogy a visszaigazolásban szereplő, megfelelő mennyiségű készpénzt készítsétek elő!

Legfrissebb
híreink

2019-04-09 09:43:13

GLAMOUR-NAPOK - 2019 Tavasz

tovább >>
2018-11-21 23:16:24

Fekete péntek -20%

tovább >>
2018-11-06 18:44:30

Jolly Joker Napok -30%

tovább >>
2018-10-11 09:38:13

Glamour-napok

tovább >>

Ezeket láttad már?

Converse Tornacipő - CT Pink Junior Részletek és rendelés >> Converse Tornacipő - Silver Junior Részletek és rendelés >> Converse Tornacipő - CT Silver Női Részletek és rendelés >>

Boltjaink

     Starfashion Shop Google PageRank A Starfashion Shop egy Megbízható Webáruház!

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com