Termékeink

Legkedveltebb
termékeink

Kövess minket
a Facebookon

Részletek és megrendelés

Star Fashion azonnal elvihető Converse vásárlási utalvány

Rendelési kód: SFCVSUT2013AZ
Megtekintés a hivatalos weboldalon: Converse

Ha szeretnél valakinek Converse ajándékot adni, de nem tudod, hogy az illető minek örülne leginkább, akkor az azonnal elvihető Star Fashion azonnal elvihető Converse vásárlási utalvány az ideális megoldás. Az utalvány 5000 Ft-os névértéken vásárolható meg és nem névre szóló.

Amennyiben csak utalványt rendelsz, akkor azt díjmentesen postázzuk a megadott szállítási címre!

Az utalványokat ellenértékének kiegyenlítése előre utalással vagy személyes átvétel esetén előre utalással, készpénzzel és bankkártyával történhet. A megrendelés leadását követő 48 órán belül ügyfélszolgálatunk kapcsolatba lép a megrendelővel és megadja bankszámlaszámot, ahová a vételárat utalni kell.

Az utalványok érvényességi ideje a vásárlástól számított 6 hónap. Star Fashion azonnal elvihető Converse vásárlási utalványt visszaváltani vagy becserélni nem tudunk! Az utalványok kizárólag a Star Fashion Converse Márkaboltjaiban történő személyes vásárlás, illetve a starfashion.hu webáruházban történő internetes rendelés esetén használhatók fel. Ez utóbbi esetben a rendelés leadása során a megjegyzés rovatban jelezni kell, hogy mekkora értékű utalványt szeretnél felhasználni, majd az utalványokat ajánlott levélben el kell juttatni a Rákóczi úton található Márkaboltunk címére: 1081 Budapest, Rákóczi út 69.

További kérdés esetén ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre a +3612660714-es (UPC) vagy a +36203210495-ös (Vodafone) telefonszámon.

Fontos vásárlási információk

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy a vásárlás csak akkor tekinthető befejezettnek, ha a megrendelést feldolgoztuk és a raktárkészletünkkel egyeztettük és a vásárlóval a rendelés és szállítás adatait telefonon egyeztettük!

Szállítási költség: Megrendelésenként bruttó 1000 Ft.

(Ha egy termék méretben/színben/fazonban nem megfelelő és cserélni kell, akkor az újabb szállítás(ok) költsége bruttó 1200 Ft/csomag. A nem megfelelő termék boltba történő visszajuttatásának költségét a vásárlónak kell állnia. Utánvétes csomagot nem áll módunkban átvenni!)

Ha több terméket rendelsz, azokat igyekszünk egy csomagban kiküldeni.

Szállítás: A csomagok kiszállítása a GML futárszolgálatnak a közreműködésével történik. A csomagok a telefonos egyeztetést és feladást követő 1-3 munkanapon belül a címzett által átvehetők! Kérünk mindenkit, hogy olyan telefonszámot adjon meg, amelyen munkanapokon 10-19 óra között elérhető, mert a futár telefonon tudja felvenni veletek a kapcsolatot! Fizetni a futárnál, készpénzben tudtok. Kérjük, hogy a visszaigazolásban szereplő, megfelelő mennyiségű készpénzt készítsétek elő!

Legfrissebb
híreink

2018-11-21 23:16:24

Fekete péntek -20%

tovább >>
2018-11-06 18:44:30

Jolly Joker Napok -30%

tovább >>
2018-10-11 09:38:13

Glamour-napok

tovább >>
2018-06-07 11:46:44

Kupon Akció a Converse Shop-ban!

tovább >>

Ezeket láttad már?

Converse Tolltartó Részletek és rendelés >> Converse Tolltartó Részletek és rendelés >> Converse Festett tornacipő Részletek és rendelés >>

Boltjaink

     Starfashion Shop Google PageRank A Starfashion Shop egy Megbízható Webáruház!

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com