Termékeink

Legkedveltebb
termékeink

Kövess minket
a Facebookon

Aktuális híreink - Legyen Neked is hímzett Converse tornacipőd - GYIK

 • 2012-03-31 07:37:23 // Legyen Neked is hímzett Converse tornacipőd - GYIK

Nagyon sok kérdés érkezett hozzánk, a Magyarországon elsőként csak nálunk megvásárolható eredeti népművészeti motívumokkal hímzett cipőkkel kapcsolatban, így készítettünk egy összefoglalót. Ne feledd: Az eredeti hímzett cipő csak a Converse Shopnál. A többi már csak másolat!

Milyen népművészeti motívumokat kérhetek a cipőre?


Jelenleg az NM01, NM02, NM03, NM04, NM5 és NM6 kalocsai és matyó mintákra tudunk rendelést felvenni.
Ha a 4 általunk kiválasztott alap modell valamelyikére szeretnéd kérni a hímzést, akkor mielőtt a kosárba tennéd a terméket válaszd ki a szín opciónál a megfelelő kódú motívumot hozzá, máskülönben egy alap színű modellt fogsz csak megrendelni!


Géppel vagy kézzel hímzik a cipőket?


Minden hímzés eredeti, Magyarországon kézzel készülő termék.


Mennyi idő alatt készül el a hímzéssel rendelt cipőm?


Mivel egyedi rendelésekről van szó, ezért és a nagy érdeklődésre való tekintettel a megrendelés teljesítése kicsit hosszabb a szokásosnál, de igyekszünk 15 munkanap (kb. 3 hét) alatt teljesíteni a megrendeléseket. Ha csütörtökön 10:00-ig leadod a megrendelést, akkor igyekszünk azt még azon a héten átadni a hímzést végző kollégáknak.


Bármelyik cipőre kérhetem a hímzést?


Igen, viszont jelenleg csak a vászon cipőkre vállalunk hímzést. Ha az általunk kiválasztott 4 alap modelltől eltérő cipőre szeretnél kézzel készült magyar népművészeti motívumot rendelni, akkor a megrendelés leadása során a megjegyzés rovatban add meg a választható motívum egyedi rendelési kódját. Pl.: Az NM03-as motívumot szeretném a cipőre hímeztetni.


Mennyibe kerül a hímzett tornacipő?


A hímzés költségét az első 40 megrendelőnek mi fizettük, így aki gyors volt, annak ez nem jelentett plusz költséget. A hímzett cipő ára: a cipő nem akciós alap ára + bruttó 2000 Ft. Vagyis, ha egy tornacipő 17990 Ft-ról 15990 Ft-ra van leakciózva és Te ezt a cipőt hímzett formában szeretnéd, akkor a cipőért 17990+2000, vagyis 19990 Ft-ot kell fizetned.


Vállaljátok egyedi minták cipőre történő hímzését is?


Tervezzük, hogy teljesen egyedi megrendeléseket is teljesítünk, de ennek részletei még kidolgozás alatt vannak, így sem az árról sem ennek pontos módjáról nem tudunk tájékoztatást adni jelenleg.


Máshol vásárolt cipőre is vállaltok hímzést?


Nem. Kizárólag a Duna Plazaban és a Rákcózi út 69. szám alatt található Converse Márkaboltban vagy a Converse Shop Webáruházban vásárolt vászon cipők hímzését vállaljuk. Nálunk vásárolt használt cipőt sem tudunk hímezni egészségügyi okok miatt és mert a népművészeti motívumokat nem cipészek, hanem népművelők végzik.


Elállhatok-e a vásárlástól, ha a cipő mégsem megfelelő méretű vagy bármely ok miatt nem teszik?


Nem, mivel a vállalkozások nem kötelesek olyan termékek feltétlen visszavételére, amely a fogyasztó személyéhez kötött, illetve amelyet a fogyasztó egyedi utasításai alapján vagy kifejezett kérésére állítottak elő. Ha ezekben az esetekben elfogadnánk az elállási jog gyakorlását, akkor gazdaságilag értéktelenné válna a dolog, hiszen már nem vagy csak nagyon nehezen tudnánk a kizárólag az azt megrendelő fogyasztó számára értékkel bíró egyedi jellegű terméket más vevő számára értékesíteni.
Forrás: Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság


Mennyire tartós a hímzés?


A hímzés kiváló minőségű hímzőfonállal készül, így a lábbelire érvényes szavatossági időn belül nem lehet gond a tartósságával.


Ha további kérdésed van, kérjük tedd fel e-mailben vagy telefonon és kollégáink hamarosan válaszolnak, illetve folyamatosan bővítik ezt a listát.

 

Legfrissebb
híreink

2020-01-07 22:57:49

Duna Plázában található Converse márkabolt bezárt

tovább >>
2018-11-21 23:16:24

Fekete péntek -20%

tovább >>
2018-11-06 18:44:30

Jolly Joker Napok -30%

tovább >>
2018-10-11 09:38:13

Glamour-napok

tovább >>

Ezeket láttad már?

Converse Poly Fill Vest - Férfi Fekete Mellény Részletek és rendelés >> Chuck Taylor All Star Unicorns Junior High Top Navy Részletek és rendelés >> Converse Chuck Taylor All Star Star Space HI- Junior/Gyerek Részletek és rendelés >>

Boltunk

 • 1081 Budapest, Rákóczi út 69.
 • Nyitva márc-szept.: H-V: 10-19h
  Okt-febr.: H-K-Sz-P: 10-18,
  Cs: 10-19h,
  Szo: 10-14h
 • +36 (1) 266-0714
 • +36 (20) 321-0495
 • rakoczi[kukac]starfashion.hu
     Starfashion Shop Google PageRank A Starfashion Shop egy Megbízható Webáruház!

Az oldal működéséhez sütik használata szükséges. Bővebb információ: youronlinechoices.com